Kişisel Kitaplar

Kadın Beyni – Erkek Beyni – Serkan Karaismailoğlu Kitabı PDF indir

Kadın Beyni – Erkek Beyni – Serkan Karaismailoğlu Kitabının Özeti

Herkese Merhabalar kitap sever dostlarım, siz değerli okurlarımız için Kadın Beyni – Erkek Beyni – Serkan Karaismailoğlu kitabı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunmak için bu sayfayı bir araya getirdik. Yazımızda

Kadın Beyni – Erkek Beyni – Serkan Karaismailoğlu kitabı ile ilgili geniş bir bilgiye sahip olabilir, Kadın Beyni – Erkek Beyni – Serkan Karaismailoğlu kitabının konusunu geniş bir şekilde bir biçimde inceleyebilirsiniz. Ayrıca yazımızın sonunda Kadın Beyni – Erkek Beyni – Serkan Karaismailoğlu kitabına ait PDF dosyasını da ücretsiz indirebilirsiniz.

Kitap Özeti

Bir çok konuya ve tartışmaveyahil olan iki cins içinde ki beyin değişikliklarını Serkan bize bilimsel yönü ile açıklarken, zaten olayın kendisinden olan mizahını bunun bunun yanında Serkan’ın akıcı üslubu girince keyifli bir ekitap bilgi birikimi sunuyor sizlere. Dişi beyin ve Eril beyin olmak üzere iki türde bulunan bu beyin çeşitlerini yalnızca cinsiyete indirgememek lazım. Bazı durumlarda Erkek bir kişide dişil bir beyin olabilmektedir. Aslını söylemek gerekirse günlük yaşamınızda birden fazla kez karşılaşıp fakat karşınızdakiyle empati kuramadığınız birden fazla olay tamda bu değişikliktan kaynaklanmaktadır.

Kadın Beyni – Erkek Beyni Hakkında
Bu kitabı okuduğunuzda beyninizin cinsiyeti ile ilgili birden fazla ayrıntısı öğreneceksiniz. Kadınlar ve erkekler içindeki farkları, karşı cinsin sizi kızdıran, güldüren hatta şaşırtan birden fazla tepkisinin nedenini anlayacaksınız.

Serkan Karaismailoğlu’nun bilimsel bir o kadar da mizahi anlatımıyla Kadın Beyni Erkek Beyni…

-Erkekler neden dinlemez? Acaba beyinlerimizin işitmeden sorumlu bölgeleri birbirinden farklı mı?
-Kadınlar çok mu konuşur? Kadınlardaki “dır dır” kavramı gerçek midir ve altında yatan sinirbilimsel açıklama nedir?
-“Beni hiç anlamıyorsun” sözünü duymayan erkek var mıdır? Peki, bayanlar bu isyanlarında ne kadar haklılar?
-Erkekler mi yanılıyor, yoksa bayanları tatmin etmek gerçekten de imkânsız mıdır?
-Söz konusu erkeklerin mutluluğu olduğunda kavanoz kapakları neden önem kazanır?
-Hayatın renklerini aynı biçimde mi göze çarpıyor? Yani dore ve lamenin esasında birer renk olduğunu bilen kaç erkek var?
-Kadınlar özel günleri asla unutmazken erkekler nasıl bu kadar kolay unuturlar?
-Bir insanın yalnızca parmaklarına bakarak beyni ile ilgili nasıl bilgi sahibi olabilirsiniz?

Kadın Beyni – Erkek Beyni – Serkan Karaismailoğlu [PDF İNDİR]
Kadın Beyni – Erkek Beyni – Serkan Karaismailoğlu [EPUB İNDİR]

Kadın Beyni – Erkek Beyni – Serkan Karaismailoğlu KİTABI PDF İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu