İngilizce Kitaplar

Don Quichot van La Mancha Book PDF Download

Don Quichot van La Mancha Book PDF Download, Hello dear book lovers, in this article, we wanted to give you some information about the Don Quichot van La Mancha book. In addition, in the detail of our article, you can download the Don Quichot van La Mancha book as a PDF for free with the PDF download link of the Don Quichot van La Mancha book.

Don Quichot van La Mancha Book Summary

dat daarbij den armen dolenden ridder werd voorgezet.

Daar hij een honger als een paard had, stoorde onze held zich daar nochtans weinig aan. Hij viel terstond gretig op de spijzen aan; doch toen hij den eersten hap aan zijn mond wilde brengen, kwam hij tot zijn schrik tot de ontdekking, dat hij om zijn helm geen beet over de lippen zou kunnen krijgen. De ondeugende meiden stonden eerst te schudden van lachen over zijne verlegenheid, maar waren toen toch goedhartig genoeg om hem tot het gewichtig werk der spijziging haar gullen bijstand te verleenen. De eene hield daartoe het vizier van zijn helm in de hoogte, terwijl de andere hem visch en brood brok voor brok in den mond stopte.

De honger van den edelen held werd op die wijze dan ook gestild. Maar hoe zou hij nu den dorst lesschen, die door den sterk gezouten visch in niet geringe mate was toegenomen?–De dikke waard wist raad daarvoor. Hij stak hem de dunne pijp van een trechter in den mond en goot daar van boven den wijn in, die op die manie

Don Quichot van La Mancha PDF Download

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu