3391 Kilometre Bir Mesafe Aşkı Hikayesi PDF İndir

  • 3391 Kilometre Bir Mesafe Aşkı Hikayesi Özeti
  • 3391 Kilometre Bir Mesafe Aşkı Hikayesi PDF İndir

3391 Kilometre Bir Mesafe Aşkı Hikayesi Özeti

Yazarı Beyza Alkoç olan bir aşk roman kitabı olan 3391 Kilometre: Bir Mesafe Aşkı Hikayesi kitabı sanal ortamdan rastgele tanışan ve birbirlerine aşık olan İzmir ve Ege’nin hikayesinin anlatmaktadır. Fakat aşklarına engel olan bir durum vardır o da mesafedir. Kitabın da ismini alan 3391 kilometre aralarındaki mesafeyi göstermektedir.

İzmir, yalnız bir şekilde okulunun yurdunda yaşayan bir genç kızdır. Geçmişte kötü şeyler yaşar ve durumlar psikolojik olarak onda derin izler bırakır. Böylelikle kendini toparlamayı de başaramamıştır. Kullandığı sosyal medya uygulamasından her düşündüğünü içini dökmek ve bir terapi haline getirmek için açıkça yazmaktadır. Bir gece Ege adında bir genç erkekten ‘ Artık uyu’ diye bir mesaj alır ve hayatı o anda değişir. Ege ile böylelikle konuşmaya başlarlar. Aralarında tam 3391 kilometre vardır ve kitabın ismi buradan gelir. Hep birbirlerinin yanında olmayı hayal ederler ve sonunda başarırlar. 3391 Kilometre Bir Mesafe Aşkı Hikayesi PDF İndir

 

‘Niye buna izin veriyoruz?  İki insanın kavuşmayacaklarını bile bile birbirlerini sevmesi intihardır.’

‘Çünkü hep denildiği gibi,  “Güzel kalpler hiç yalnız kalmaz, güzel kalpler hep birbirini bulur.”

‘Keşke kuş olsam, sana gelirdim şimdi.’

“O gün, bana ‘Sinemaya gidelim mi?’ diye sordu. 3391 kilometre öteden, şehirlerce, denizlerce uzağımdan. Yanımdaki insanlar görmezken beni, o bana imkansız olduğunu bile bile ‘Sinemaya gidelim mi?’ dedi.”
 https://www.kitabipdfindir.com/3391-kilometre-bir-mesafe-aski-hikayesi-pdf-indir 
3391 Kilometre Bir Mesafe Aşkı Hikayesi PDF İndir

Yorum yapın